Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijä, Tuusula

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan kokoonpanotyöntekijöitä työskentelemään hammasröntgenlaitteiden kokoonpanotehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti, ja kestävät alustavasti heinäkuun alkuun. Työtehtävät sijoittuvat kahdelle eri linjastolle, joissa kokoonpanijat kasaavat ja kokoavat röntgenlaitteita ja niiden komponentteja.

Toivomme, että sinulla on koulutustaustaa sähköasentajan tai ict-asentajan koulutuksista, mutta koulutusta tärkeämmäksi katsomme motivoituneen ja tekniikasta kiinnostuneen persoonan. Eduksesi katsotaan myös harrastuneisuus esim. moottoriajoneuvojen parista. Tehtäviin annetaan erittäin kattava perehdytys, jonka avulla myös kokemattomampikin kokoonpanija tulee tehtävässä hyvin pärjäämään.

Kokoaikaisen työn lisäksi asiakkaamme antaa mahdollisuuden henkilökuntaruokalan käyttöön, kuntosalin, sekä useita erilaisia vapaa-ajan kerhoja kuten autokerhon ja kalakerhon.

Jos kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta vaikka saman tien, mutta viimeistään 30.1.2022. Haastattelut paikkaan aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopeasti mukana haussa. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Sari Lehtonen +358 40 630 8143 tai sari.lehtonen@adecco.f

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sari Lehtonen, sari.lehtonen@adecco.fi

Kokoonpanotyöntekijä, Tuusula

Adecco
Tuusula
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja