Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijöitä

Haemme asiakkaallemme Aebi Schmidt Groupille Jyväskylään kokoonpanotyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Näissä teollisuuden kokoonpanotehtävissä pääset työskentelemään tienhoitolaitteiden ja -kaluston parissa. Työssä pääset osaamisesi mukaan mahdollisesti toimimaan myös asennustehtävien eri vaiheissa kokoonpanotyön lisäksi.

Voit olla joko uraasi vasta aloitteleva työntekijä tai kokeneempi konkari. Edellytämme sinulta hyviä kädentaitoja, ahkeraa ja itseohjautuvaa työotetta sekä tyypillisimpien käsityökalujen käyttöosaamista. Oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan on kuitenkin ratkaisevassa roolissa! Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa, mutta toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä kiivaimman sesongin aikaan työpäivät voivat venähtää.

Työt alkavat viikolla 30 tai 31, ja työsuhteet kestävät lokakuun loppuun saakka. Jatkomahdollisuudet työlle on kuitenkin olemassa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.

Kiinnostuitko?

Jätä työhakemuksesi palkkatoiveineen työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta viimeistään 3.7.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Derek Kinnunen, 040 627 5757, derek.kinnunen@adecco.fi

Kokoonpanotyöntekijöitä

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus