Skip to main content

Kokoonpanotyöntekijöitä KaVo Kerrille Tuusulaan

KaVo Kerr on hammaslääketieteellisen kuvantamisen huippu-osaamiskeskus. Kehittämämme ja valmistamamme röntgenlaitteet ovat korkean teknologian vientituotteita, ja olemme yksi alamme globaaleista edelläkävijöistä. Kaikkea toimintaamme ohjaa jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä Lean-ajattelu.

Etsimme asiakkaallemme KaVo Kerrille Tuusulaan useita kokoonpanotyöntekijöitä työskentelemään hammasröntgenlaitteiden kokoonpanotehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti, ja kestävät alustavasti vuoden loppuun asti. Työtehtävät sijoittuvat kahdelle eri linjastolle, joissa kokoonpanijat kasaavat ja kokoavat röntgenlaitteita ja niiden komponentteja.

Toivomme, että sinulla on koulutustaustaa sähköasentajan tai ict-asentajan koulutuksista, mutta koulutusta tärkeämmäksi katsomme motivoituneen ja tekniikasta kiinnostuneen persoonan. Eduksesi katsotaan myös harrastuneisuus esim. moottoriajoneuvojen parista. Tehtäviin annetaan erittäin kattava perehdytys, jonka avulla myös kokemattomampikin kokoonpanija tulee tehtävässä hyvin pärjäämään.

Kokoaikaisen työn lisäksi KaVo Kerr antaa mahdollisuuden henkilökuntaruokalan käyttöön, kuntosalin, sekä useita erilaisia vapaa-ajan kerhoja kuten autokerhon ja kalakerhon.

Jos kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta vaikka saman tien, mutta viimeistään 27.9.2021. Haastattelut paikkaan aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopeasti mukana haussa. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Aleksi Kerola +358 40 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aleksi Kerola, +358 406878417, aleksi.kerola@adecco.fi

Kokoonpanotyöntekijöitä KaVo Kerrille Tuusulaan

Tuusula
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus