Skip to main content

Kommunikaatio-ohjaaja

Kommunikaatio ohjaaja! Haluatko uuden suunnan urallesi? Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä vahvan psyykkisen tuen autismikirjon ja kehitysvammaisten henkilöiden osallisuutta edistävään päivätoimintaan!

Yksikkö on tarkoitettu peruskoulunsa päättäneille helsinkiläisille vahvaa psyykkistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Toiminnassa asiakasta tuetaan liittymään yhteiskuntaan, tuetaan vuorovaikutusta sekä harjoitellaan itsenäistymiseen ja aikuisuuteen tarvittavia päivittäisen elämäntaitoja.

Sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja omaat ratkaisukeskeisen tyylin tehdä työtä ja mukautat toimintaasi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja valmius niin ryhmä- kuin yksilö kommunikaatio-ohjaukseen. Osa työajastasi on suoraa asiakastyötä, johon tuot oman osaamisesi ja asiantuntijuuden. Sinulla on myös erikseen varattua aikaa kommunikaatio ohjaukseen ja muihin tehtäviin. Kommunikaatio-ohjaajana vastaat mm. yksikön kommunikaatio menetelmien ja välineiden ylläpidosta sekä päivittämisestä. Sinulla on valmius kouluttaa työyhteisöille erilaisten kommunikaatio- ja vuorovaikutus menetelmien ja välineiden käyttöä. Teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden verkostojen kanssa heidän kommunikaation ja vuorovaikutuksen asioissa. Teet myös yhteistyötä toisen yksikön kommunikaatio- ohjaajan kanssa.

Tueksesi saat kannustavan esimiehenkilön, kollegat sekä luotettavan työnantajan. Työ- ja päivätoiminnan 2021 työhyvinvointia mittaavassa Fiilari- kyselyssä 94% vastaajista suosittelisi työnantajaansa ja onnistumisia työssään koetaan runsaasti 90% . Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Tule osaksi mukavaa ja osaavaa moniammatillista tiimiämme!

Kelpoisuusehto:
Tehtävään soveltuva viittomakielen ohjaajan koulutus tai muu vastaava kommunikaatio-, puhetulkin tai viittomakielen alan koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemuksen autismi-, kehitysvamma- ja/tai psykiatrian töistä. Työ vaatii hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen asiakasryhmästä ja haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta.
Lähihoitajan tutkinnon, aiemman kommunikaation ohjaamisen kokemuksen, erityisosaamisen musiikin, liikunnan, taiteen, median ja kulttuuri alan tehtävistä tai muusta ryhmätoiminnan vetämisestä. Käyty Mapa tai Avekki- koulutus.

Yhteystiedot: Johtava ohjaaja Heidi Ruoho 09-310 28068
Työpaikan osoite: Tukkutorinkuja 7, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 2349,40 €/kk
Työ alkaa: 7.2.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.01.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-01-30-22
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11161326

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kommunikaatio-ohjaaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus