Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Kondiittori

Ramin Konditoria on Mikkeliläinen perheyritys, joka tarjoaa omassa leipomossa leivottuja suussa sulavia upeita leipomo- ja konditoria tuotteita Mikkelissä, Kouvolassa ja Kuopiossa.

Haemme asiakkaallemme Ramin Konditorialle Kuopioon ammattitaitoista KONDIITTORIA!

Etsimme ammattitaitoista, innovatiivista ja yrittäjähenkistä tiimipelaajaa. Kondiittorin tehtävänä on valmistaa tilauksesta kakut ja muut leivonnaiset. Kondiittori osallistuu tarvittaessa muun työn ohella myös päivittäiseen kahvilatoimintaan: mm. paistaa pullaa ja leipää sekä täyttää myyntiin tulevia leipiä ja patonkeja. Kondiittori myös viimeistelee myyntiin tulevat kakut ja leivokset.

Hakijalta edellytämme:
- alan koulutusta
- vähintään parin vuoden työkokemusta
- taitoa hallita kaikki leipomoalan työt
- asiakaspalvelutaitoa
- hygieniapassia

Työtä tehdään pääasiassa aamuvuorossa alkaen n. klo: 5.00. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haemme tekijää kokoaikaiseen pidempikestoiseen työsuhteeseen. Palkkaus muodostuu sopimuksen mukaan Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta mukaillen.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-päällikkö Sanna Salmi, 040 175 7224 / sanna.salmi@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Kondiittori

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus