Skip to main content

Koneasentaja, jolla sähköpätevyys S3, Terra-Team Oy

Terra-Team Oy, www.terra-team.fi on vakavarainen vuonna 1991 perustettu yritys. Toimintaamme kuuluu rakennus- ja purkutyömailla käytettävien koneiden maahantuonti, myynti ja huolto, sekä maa- ja kallionperätutkimuskaluston valmistaminen ja myynti. Yrityksemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoon Juvanmalmilla.Tästä videosta voit katsoa tarkemmin mitä kaikkea teemme: Yritysesittely Terra-Team

Haemme nyt mukavaan tiimiimme KONEASENTAJAA rakennusalalla käytettävien laitteiden huoltoon ja korjaukseen.

Tehtävä:

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset huoltamaan ja korjaamaan erityyppisiä sekä timanttityökaluja että rakennus- ja purkutyömailla käytettäviä koneita ja laitteita. Huollamme ja korjaamme kaikkia maahantuomiamme laitteita, mikä koneasentajalle tarkoittaa laajan kirjon mahdollisuuksia käyttää osaamistaan mekaniikan, hydrauliikan ja sähköosaamisen alueilla.

Meillä on pieni, 15 hengen yritys, joka on dynaaminen ja monipuolisesti taitava ja jossa kaikki auttavat toisiaan, siinä missä apua tarvitaan.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinun olevan ennen kaikkea oma-aloitteinen, itsenäinen, oppimishaluinen ja mukava tiimin jäsen. Meille on myös tärkeää, että sinulla on aikaisempaa kokemusta monipuolisista koneen asennus- ja/tai korjaustehtävistä. Sinulla tulee myös olla sähköpätevyys S3. Mikäli sinulla lisäksi on hitsauskokemusta, voit käyttää tätä työssäsi. Hitsauskokemus ei kuitenkaan ole välttämätön. Ammattilaisena olet luonnollisesti ylpeä työstäsi ja sen jäljestä ja lisäksi tarkkuus sekä huolellisuus ovat itsestäänselvyyksiä kaikessa tekemisessäsi. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme, että sinulla on erinomainen suomenkielentaito. Englanninkielentaito on tehtävässä etu, mutta ei kuitenkaan pakollinen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa on positiivinen, tekemisen meininki. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja monipuolisesti tunnettujen merkkien parissa. Työntekijämme ovat meille tärkein menestyksen tekijä, ja näin ollen haluamme pitää heistä hyvää huolta. Tarjoamme työntekijöillemme mm., laajan työterveyshuollon lisäksi kattavat sairauskulu-, tapaturma- ja matkavakuutukset sekä monipuoliset virkistys- ja hyvinvointiedut. Lisäksi haluamme tukea työntekijöidemme osaamiskehitystä ja tarjoamme lisäkoulutuksia, jotka kehittävät työntekijöitämme ja samalla tukevat yrityksemme kehitystä.  Työntekijät ovat viihtyneet meillä pitkään, ja toivomme sinustakin pitkäaikaisen osaajan meille.

Tämä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Kyseessä on päivätyö toimipisteellämme Espoon Juvanmalmilla, arkisin noin klo 7:30-15:30.

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.

Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröi siinä tapauksessa CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

Hakusanat: Mekaniikka, hydrauliikka, sähkö, huolto ja asennus

Koneasentaja, jolla sähköpätevyys S3, Terra-Team Oy

Terra-Team Oy
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus