Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneenasentaja

TAITAVA & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Koneenasentaja

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.

Laajennamme Battery and Hybrid Electric Vehicle (BHEV) tuotannollistamisorganisaatiota (Industrialization HUB), jonka tarkoituksena on valmistaa BHEV:n proto -ja ramp up koneet, kehittää ja varmistaa tuotteiden valmistettavuus, sekä oppia ja ymmärtää uuden teknologian vaatimukset ja tarpet valmistuksen kannalta. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä suunnittelun, Camarillon tehtaan sekä muiden toimintojen/sidosryhmien kanssa. Haemme nyt aktiivisia ja ammattitaitoisia koneenasentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi

Työskentelet BHEV tuotteiden osa- ja/tai loppukokoonpanossa. Tehtäviisi kuuluu myös kehittää ja parantaa tuotteiden valmistettavuutta ja asennettavuutta. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja lisäksi teet yhteistyötä suunnittelun ja muiden tiimiläisten kanssa. Työtä tehdään vuorotyönä.

Taustasi ja mitä odotamme sinulta

  • Vahva osaaminen ja kokemus mekaniikka- ja hydrauliikka-asennuksista
  • Akkuteknologiatausta ja linjatyöskentely katsotaan eduksi
  • Henkilönä olet oma-aloitteinen ja sinulla on halu oppia uutta
  • Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan
  • Vuorotyövalmiutta

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi ja urasi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Marko Suominen, Operations Manager BHEV Industrialization, p. 050 410 8801. Yhteydenotot perjantaisin klo 9-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.8.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0043568.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja  rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2021 konserni työllisti 44 000 henkilöä,  ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa noin 150 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti