Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneenasentajia

Sandvikin Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.

Laajennamme Business Unit Battery and Hybrid electric Vehicle (BHEV) tuotannollistamisorganisaatiota (Industrialization HUB), jonka tarkoituksena on valmistaa BHEV tuotannollistamisen proto -ja ramp up koneet, kehittää ja varmistaa tuotteiden valmistettavuus, sekä oppia ja ymmärtää uuden teknologian vaatimukset ja tarpeet valmistuksen kannalta. Haemme nyt aktiivisia ja ammattitaitoisia koneenasentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi

Työskentelet BHEV tuotteiden proto -ja ramp-up koneiden kanssa osa- ja/tai loppukokoonpanossa. Parannat ja kehitätät tuotteiden valmistettavuutta ja asennettavuutta. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja teet yhteistyötä suunniittelun ja muiden tiimiläisten kanssa. Työtä tehdään päivävuorossa.

Taustasi

  • Vahva osaaminen ja kokemus mekaniikka-ja hydrauliikka-asenuksista
  • Akkuteknologiatausta sekä linjatyöskentely katsotaan eduksi
  • Oma alotteinen ja halu oppia uutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaan

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi ja urasi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook

Lisätietoja/yhteydenotot

Marko Suominen, Operations Manager BHEV Industrialization, p. 050 410 8801. Yhteydenotot perjantaisin klo 9-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.1.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajalla. 

Lue lisää Sandvikista ja lähetä hakemuksesi osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0035055.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneenasentajia

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti