Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneenasentajia Fortacolle!

Etsimme Fortacon Sastamalan tehtaalle reippaita mekaanisia asentajia liikkuvien työkoneiden kokoonpanoon!

Fortaco on Euroopan suurin konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Sen asiakkaita ovat muun muassa maansiirto-, kaivos- ja kuljetusalan laitteita valmistavat yritykset globaalisti. Fortacon Sastamalan tehdas sijaitsee perinteikkäällä Vammaksen teollisuusalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtaalla tehdään monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden kokoonpanoa.

Fortaco ja Barona etsivät nyt yhdessä reippaita ja motivoituneita asentajia mekaaniseen kokoonpanoon! Oletko etsimämme tekijä?

Odotamme Sinulta osaamista mekaanisen asennuksen parista, sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Eduksesi katsotaan teknisen alan koulutus (esimerkiksi ajoneuvoasentaja tai kunnossapitoasentaja) tai tekninen harrastuneisuus. Työtä tehdään tiimeissä, joten odotamme Sinulta hyviä tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta.

Eduksi katsotaan kokemus työkoneiden ja raskaskaluston asennuksista.

Tarjoamme Sinulle erittäin kannustavan työympäristön, modernit työvälineet sekä aidosti motivoivan palkkauksen. Fortacolla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Tehdasalueella on laadukas työpaikkaruokala, ja henkilöstölle on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa yhdessä.

Työtä tehdään yhdessä ja kahdessa vuorossa, riippuen työpisteestäsi. Työajoissa on mahdollista käyttää myös liukumia, jolloin kauempaa töistä käyvien on helppo sovittaa työmatkat päivään. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavilla tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat helmikuun lopussa.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö Fortacon porukkaa, hae paikkaa mahdollisimman pian Baronan Careers-järjestelmässä.

Hae paikkaa viimeistään 26.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Koneenasentajia Fortacolle!

Barona Teollisuus
38200 Sastamala
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus