Skip to main content

Kiinnostaako teollisuuden koneet sekä nopeatempoinen työ? Sinulta onnistuu tarvittaessa multitasking ja hoidat työsi reippaalla otteella?

Etsimme asiakkaallemme Porvooseen Koneenhoitajaa mielenkiintoiseen työhön. Työtä tehdään tiimissä, mutta vastaat itsenäisesti useammasta koneesta vuoron aikana. Työssä vastaat koneen operatiivisesta toiminnasta ja pidät huolen, että valmiit komponentit pääsevät eteenpäin tuotantoon. Työ on määräaikainen Adeccon kautta. Jatko on kuitenkin mahdollinen.

Eduksesi on mikäli omaat kokemusta koneiden parissa työskentelystä tai nopeatempoisesta työstä. Haittaa ei ole, mikäli omaat aiempaa kokemusta koneenhoitajan roolista, mutta riittää myös, että olet oikeasti alasta kiinnostunut sekä aktiivinen ja reipas tiimipelaaja.

Työ on 3-vuorotyötä ja sijoittuu arkipäiville. Palkkamääräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Perehdytyksen jälkeen pääset myös kiinni palkkiopalkkaa, jolloin voit vaikuttaa omalla tekemisellä palkkaasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä jo tänään! Tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan paikkaa www.adecco.fi-sivustojen kautta ja liitä mukaan ansioluettelo. Varauduthan videohaastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Konsultti Anniina Nyholm puh. 040 6822644 tai anniina.nyholm@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anniina Nyholm, anniina.nyholm@adecco.fi

Koneenhoitaja

Adecco
Porvoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Espoo
Adecco
Helsinki
Adecco
Vantaa