Skip to main content

Rohkeutta – intoa – innovatiivisuutta – kumppanuutta – erikoisosaamista – korkeaa teknologiaa – kasvua – kansainvälisyyttä – asiantuntijuutta – luovuutta – joustavaa työntekoa

Kaikkea tätä – ja paljon muuta – on vahva 2020-luvun korkeateknologian asiantuntijayritys Pimatic. Etsimme nyt osaavaan ja toisiaan tsemppaavaan työporukkaamme

koneenkäyttäjiä

Toimit tehtävässä osana tiivistä tuotantotiimiämme. Valmistamme ja räätälöimme asiakkaille pneumatiikan, hydrauliikan ja sähkömekaniikan erikoissovellutuksia. Koneenkäyttäjät tekevät 1-, 2- tai 3-vuorotyötä Huittisissa sijaitsevissa tuotantotiloissamme. Yrityksemme ja myyntimme kasvaessa haemme nyt useita koneenkäyttäjiä vahvistamaan tuotantoamme. Käytössämme on mm. Mazak-työstökoneita.

Toivomme sinulta:

  • aiempaa kokemusta koneenkäyttäjänä
  • positiivista asennetta työntekoon
  • halua kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen työsuhteen vakaalla työnantajalla, sillä tehokas ja jatkuvasti uudistuva oma tuotanto on yksi strategiamme kulmakivistä
  • mielenkiintoisen tehtäväkentän teknisten erikoistuotteiden parissa
  • mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja kehittyä ammatillisesti
  • vahvan tuen ammattitaitoiselta ja kannustavalta tiimiltä
  • kattavat työterveys- ja vakuutuspalvelut
  • aktiivista ja monipuolista virkistystoimintaa
  • Smartum-liikunta- ja kulttuuriedun.

Tärkein tekijä Pimaticin korkean laadun takana ovat ihmiset. Siksi pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja tarjoamme jokaiselle mahdollisimman joustavat työjärjestelyt. Olemme työnantajana sitoutuneet huolehtimaan hyvinvoinnistasi, motivaatiostasi sekä sinulle sopivasta työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

Pimaticilla pääset työskentelemään viihtyisässä työilmapiirissä mielenkiintoisten kansainvälisten projektien parissa – erikoisosaamisemme alkaa siitä, missä se muilla loppuu. Meillä olet osa ammattitaitoista ja kokenutta, yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä.

Lue lisää yrityksestämme ja vakaasta omistuspohjastamme.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantoesimies Pasi Hongisto, puh. 040 544 4021 (arkisin klo 9−12) tai pasi.hongisto@pimatic.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä osoitteeseen recruitment@pimatic.fi otsikolla ”koneenkäyttäjä”.

Jos juuri tämä paikka ei sovellu sinulle, katso kaikki avoimet työpaikkamme. Otamme myös mielellään vastaan avoimen hakemuksesi osoitteessa recruitment@pimatic.fi – meillä räätälöidään uusia työtehtäviä myös hakijan omaan profiiliin sopivaksi.

Koneenkäyttäjä

32700 Huittinen
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus