Skip to main content

Koneenkäyttäjä Camfil Oy:lle

Haemme asiakkaallemme Camfil Oy:lle koneenkäyttäjää Loimaalle!

Työtehtävänä on vekkikoneen käyttö ja laajapintasuodattimien kokoonpano. Työhön perehdytetään, mutta aikaisempaa kokemusta tuotannon koneiden käyttämisestä tulisi olla jo ainakin hieman kertynyt.

Katsomme eduksi:

  • Aiemman kokemuksen teollisuuden koneiden käytöstä

  • Kokemuksen koneenkorjaamisesta tai kunnossapitotehtävistä, tämä ei kuitenkaan

  • Trukinajotaidon

Odotamme sinulta:

  • Halua oppia uusia työtehtäviä

  • Kykyä työskennellä itsenäisesti, sekä ryhmässä

  • Valmiutta 2-vuorotyöhön

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Työsuhde solmitaan ensin 6kk määräaikaisena ja tämän jälkeen työntekijälle on mahdollisuus siirtyä Camfil Oy:n kirjoille. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä!

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ida-maria.yli-nissila@barona.fi, 0504003817

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Koneenkäyttäjä Camfil Oy:lle

Barona Teollisuus
32200 Loimaa
30300 Forssa
21870 Pöytyä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Loimaa
Barona Teollisuus
Loimaa
Barona Teollisuus
Pöytyä
Barona Teollisuus
Forssa
Barona Teollisuus
Turku