Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneenkäyttäjä konepajaan

Haluaisitko oppia uuden ammatin tai satutko omaamaan jo kokemusta putkilaserin käytöstä? Molemmat käyvät, nyt on pitkäaikainen työ tarjolla.

Etsimme Nummelassa toimivalle asiakkaallemme putkilaserin käyttäjää. Voit olla jo kokemusta omaava ammattilainen tai kokematon ammattilaiseksi haluava.

Asiakas on valmis kouluttamaan sinut laserin käyttöön, jos sinulla on motivaatio, asenne ja halu oppia uusi mielenkiintoinen työ. Tehtävässä onnistuminen vaatii aikaisempaa kokemusta trukin käytöstä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Metallialan koulutus on etu, mutta ei välttämättömyys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 12.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: dominika.kowalczyk@barona.fi, 050 305 0153

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Koneenkäyttäjä konepajaan

Barona Teollisuus
03400 Vihti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus