Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneenkäyttäjä Nesco Oy:lle

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt pitkäaikaista tuotantotyöntekijää sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle koneenkäyttäjän tehtäviin.

Tarjolla on henkilölle pitkäaikainen tehtävä levytyökeskuksen käyttäjän tehtävä Orimattilassa. Koneenkäyttäjän tehtäviin kuuluvat koneiden käyttö- ja päivittäiset huoltotehtävät (työtehtäviä ovat mm. koneen säädöt ja käyttö, tuotteiden siirtely trukilla sekä käsin sekä pienimuotoiset osanvaihto/huoltotehtävät). Levytyökeskus toimii tietokoneohjatusti, joten odotamme, että tulet toimeen tietokoneiden kanssa. Odotamme lisäksi valmiutta fyysiseen työhön, sillä työhön kuuluu paljon erilaisten metallituotteiden nostelua.

Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön, joten tehtävät eivät välttämättä vaadi aikaisempaa levytyökeskuksen käyttökokemusta. Aikaisemmasta levytyökeskus-/särmäys-/muusta koneenkäyttökokemuksesta on kuitenkin ehdottomasti etua tehtävään oppimisessa. Mikäli olet reipas, työtä pelkäämätön ja haluat oppia tehtävään, voit hyvin oppia työhön myös perehdytyksen kautta! Työtehtävään kuuluu myös trukilla ajo, minkä pääset myös opettelemaan työn aikana, mikäli aikaisempaa kokemusta ei sinulta löydy.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, eduksi on, jos olet valmis työskentelemään kiireaikana myös yövuorossa. Töitä tehdään vuoroviikoin eri vuoroissa. Työt alkavat määräaikaisuudella Baronan kautta, mutta tarkoituksena on, että hyvin työssä pärjätessään henkilö siirtyisi Nescolle vakituiseksi työntekijäksi. Tarve työntekijälle on nimenomaan pitkäaikainen, joten mikäli etsit töitä esimerkiksi vain vuodelle 2021, suosittelemme tutustumaan muihin hakuihimme.

Levytyökeskuksen työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten mikäli olet paikasta kiinnostunut, niin käythän jättämässä hakemuksesi mahdollisimman pian! Hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että jotta tulet huomioiduksi haussa, niin hakemukset ja yhteydenotot tehtävään liittyen on hyvä osoittaa suoraan rekrytointiprosessista vastaavalle Baronalle. Mikäli sinulle jäi Nescon tehtävästä kysyttävää, niin voit olethan yhteydessä rekrytointivastaavalle Baronalle: Lassi Kaarna, puh. 040 7747534. Meidät tavoitat parhaiten keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–10 välissä.

Hakemuksen paikkaan pääset jättämään oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Jätäthän liitteeksi myös ansioluettelosi ja kerrot millaisella aikataululla voit työt aloittaa.Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään! Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.

Hae paikkaa viimeistään 28.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: lassi.kaarna@barona.fi

Nesco Oy

Nesco Oy on vuonna 1981 perustettu maamme johtava sadevesi- ja kattoturvatuotteiden valmistamiseen erikoistunut yritys. Yritys palvelee alan ammattilaisia laidasta laitaan. Asiakaskuntaan kuuluu peltisepänliikkeet, kattoturva- ja sadevesituotteita asentavat yritykset sekä katemateriaaleja valmistavat yritykset. Tuotantolaitokset sijaitsevat Orimattilassa ja tuotteiden kotimaisuusaste on erittäin korkea.
Nesco Oy on osa Vesivek –konsernia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Koneenkäyttäjä Nesco Oy:lle

Barona Teollisuus
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus