Skip to main content

Koneenkuljettaja, Kotikatu Kuopio

Haemme asiakkaallemme Kotikatu Kuopio Oy:lle

KONEENKULJETTAJAA

kokopäiväiseen työhön Kuopioon

Kotikatu Kuopio Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa Kuopion alueella yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat pääasiassa asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöt, lisäksi myös yksityisasiakkaita. Heidät tunnetaan parhaiten työn laadusta ja nopeasta reagoinnista palvelupyyntöihin. Heidän motto onkin: Teemme mitä lupaamme!

Nyt etsimme koneenkuljettajaa ympäristönhoitotöihin. Työ painottuu sesonkien mukaan siten, että esimerkiksi talvella työtunteja on mahdollista tehdä reilusti ja vuoroja on myös esimerkiksi viikonloppuisin ja aikaisin aamulla.

Työt alkavat marraskuun aikana. Työsuhde on alkuun määräaikainen StaffPointin kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua sen jälkeen Kotikatu Kuopio Oy:n kirjoille.

Edellytämme sinulta

Työ edellyttää ammattitaitoa ja kokemusta koneenkuljettajan tehtävistä
Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
Ripeää ja tarkkaa asennetta työntekoon

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työllistyä pidemmäksi aikaa
Vastuullisen toimenkuvan
Mukavan työyhteisön

Arvostamme

Wille-ympäristönhuoltokoneiden tuntemusta
Aurauskokemusta

Kiinnostuitko?

Etsitkö uusia haasteita ja koneenkuljettajan työ Kuopiossa sopisi sinulle? Täytä hakemus pikaisesti kotisivuillamme, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV palkkatoiveineen hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi