Skip to main content

Arctic Biomaterials Oy kehittää ja valmistaa materiaaleja lääketieteellisiin ja teknisiin sovelluksiin. Olemme kehittäneet teknologian, jonka avulla valmistamme biohajoavalla lasikuidulla vahvistettuja komposiittimateriaaleja. Nämä materiaalit mahdollistavat asiakkaillemme ympäristöystävällisempien tuotteiden valmistamisen. Medical –liiketoimintayksikössämme tarjoamme asiakkaillemme aikaisempaa vahvemman biohajoavan komposiittiratkaisun biohajoavien implanttien valmistukseen sekä näiden tuotteiden suunnittelua ja valmistusta alihankintana. Technical -liiketoimintayksikössämme kehitämme ja valmistamme biopohjaisia ja biohajoavia komposiittiratkaisuja vaativiin teknisiin sovelluksiin. Tule mukaamme rakentamaan vihreämpää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Etsimme Medical-liiketoimintayksikkömme puhdastilatuotantoon Tampereelle osaavaa:

Koneistajaa

Työskentelet puhdastilassa, biomateriaalista valmistettujen implanttien parissa. Teet tiiviistä yhteistyötä mm. tuotekehitys- ja laatuosaston kanssa. Tehtäväkenttäsi voi halutessasi olla laaja. Työ vaatii prosessien, työohjeiden ja laatustandardien tarkkaa noudattamista.

Odotamme sinulta koneistusosaamisen lisäksi sujuvaa suomen kielen sekä vähintään välttävää englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, positiivista otetta ja kykyä työskennellä yksin sekä ryhmässä.

Tehtävään sisään pääsemistä nopeuttaa kokemus lääketeollisuudesta tai muusta puhdastilatuotannosta, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn tulevaisuuden biomateriaaliteknologian parissa.

Lähetä työhakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022, osoitteeseen terhi.marttinen@hrpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Jos tarvitset lisätietoa, soita 19.1. tai 26.1. klo: 13-14:00 (040 7345360) Antti Grönberg.

Koneistaja

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
1 500 000

Jaa työpaikkailmoitus