Skip to main content

Koneistaja Rauman Lappiin

Haemme CNC- koneistajaa asiakasyrityksellemme FB Ketjutekniikalle Rauman Lappiin.

Haemme asiakkaallemme Fanuck ohjelmointitaitoista koneistajaa levyjen valmistukseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja hallitset CNC-ohjelmoinnin perusteet + ohjelmoinnin. Työ on kaksivuorotyötä, mutta valmius 3-vuorotyöhön.

Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa CNC-osaamista ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Tarjoamme pitkän työsuhteen.

Haethan tehtävää pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Edellytykset työnsaannille:

suomen taikka englannin kielen taito, perus atk osaaminen, sekä kokemusta CNC koneistuksesta että ohjelmoinnista.

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 6891184

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Koneistaja Rauman Lappiin

Barona Teollisuus
Rauma
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus