Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneistajia

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Ikastissa ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

 

KASVAMME EDELLEEN JA ETSIMME UUSIA TIIMILÄISIÄ VAHVISTAMAAN TUOTANTOAMME

Jatkamme kasvamista ja etsimme joukkoomme kahta uutta sakolaista, toista sorvaukseen ja toista NC-työstökeskukselle. Työtehtävät sijoittuvat kiväärituotannon osien valmistukseen Muuramen yksikköön.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo aiempaa kokemusta teollisten sarjatuotantokoneiden käytöstä ja haluat työskennellä huippulaadukkaiden tuotteiden parissa. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kommunikoi avoimesti työntekoon liittyvissä asioissa. Tässä työssä pääset hyödyntämään  myös ongelmanratkaisukykyäsi ja oma-aloitteisuuttasi, mutta tiimin tuki on lähellä ja ongelmia ratkotaan myös yhdessä.

Odotamme sinulta metallialan peruskoulutusta ja/tai kokemusta NC-koneistuksesta, asenne ja motivaatio oppia kuitenkin ratkaisee. Haluat kehittää osaamistasi ja sitoutua, me tarjoamme kattavan perehdytyksen ja huipputiimin toimia. Koneistajat työskentelevät arkipäivisin 2-vuorotyössä.

 

Tarjoamme Sinulle:

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen
  • haastavan ja monipuolisen tuotantotyötehtävän nykyaikaisessa, siistissä ja turvallisessa konepajaympäristössä
  • tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa 100 vuoden historian omaavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassan ja ostoedut konsernin tuotteista)

Valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan aseenkäsittelylupa, joka on edellytyksenä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 7-15.30 työnjohtaja Tarmo Kalliomäki p. 050 345 3017.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin 5.6.2022 mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo niiden saapuessa.


Sako vaikuttavuus

Sako synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Sako synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen yhteiskunnan vakauteen ja biodiversiteettiin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.
Upright data for Sako

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Sako Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneistajia

40950 Muurame
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 06.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti