Skip to main content

Koneistajia

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Ikastissa ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

KASVAMME EDELLEEN JA ETSIMME JOUKKOOMME KAHTA UUTTA SAKOLAISTA!

Innostutko uuden oppimisesta ja modernista työskentely-ympäristöstä? Pidät koneiden parissa toimimisesta ja haluat työskennellä huippulaadukkaiden tuotteiden parissa kasvavassa vientiyrityksessä?

Jos vastauksesi on kyllä, meillä on tarjota nykyaikainen, turvallinen ja siisti toimintaympäristö, jossa pääset oppimaan uutta! Olet jo jonkun verran koneistusta tehnyt tai kokenut koneistuksen konkari, joita kiinnostaa uniikki tuotantoympäristömme. Tehtävät sijoittuvat kiväärituotantomme komponenttivalmistukseen, tehtävästä riippumatta tarjoamme kattavan perehdytyksen konekantaamme ja huipputiimin jatkuvan tuen. Kehittymis- ja työnkiertomahdollisuuksia tarjoamme myöhemminkin, sillä meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi.

Toivomme sinulta oppimishalua, motivaatiota ja sitoutumista. Tässä työssä odotamme vuorotyövalmiutta, sillä tehtävä sisältää yötyötä, mahdollisesti myös viikonlopputyötä. Tulet tarvitsemaan työssä suomen kielen taitoa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, aloitusaika on sovittavissa hyvinkin joustavasti. Nämä tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia.

Tarjoamme Sinulle:

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen
  • monipuolisen tuotantotyötehtävän nykyaikaisessa, siistissä ja turvallisessa konepajaympäristössä
  • tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa 100 vuoden historian omaavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassan ja ostoedut konsernin tuotteista)

Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan aseenkäsittelylupa, joka on edellytyksenä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Henry Lakso puh. 010 8305 231 (arkipäivisin 1.-22.7. ja 15.-28.8.) ja Ari Ruottinen puh. 010 8305 279 (arkipäivisin 18.-22.7. ja 8.-28.8.).

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 28.8.2022 mennessä, käsittelemme hakemuksia osittain jo niiden saapuessa.

Hae mukaan sakolaisten kasvavaan huippujoukkoon!


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koneistajia

Riihimäki
Kokopäiväinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 12.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Laihia
Barona Teollisuus
Vaasa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti