Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Koneistajia

Haemme koneistajia Noreca Oy:lle Rovaniemelle

Työtä tehdään tuotannossa tyypillisesti 1-vuorotyönä päivävuorossa. Tuotannon ruuhkahuippuja voidaan tasata 2-vuorotyönä klo 06-14 ja 14-22 työvuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin marraskuun 2021 loppuun. Työssä on mahdollisuus jatkoon.

Työhön on hyvä perehdytys ja oikealla asenteella ja oppimishalulla tämän työn saa haltuun ilman aikaisempaa kokemusta vastaavan kaltaisesta työstä. Kone- ja metallialan koulutuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Esimerkiksi kiinnostus erilaisiin koneisiin ja laitteisiin auttaa työn nopeassa haltuunotossa. Tuotantotiloissa työskentely edellyttää huolellista työotetta.

Jos sinua kiinnostaa säännöllinen työ siisteissä ja nykyaikaisissa tuotantotiloissa lähellä Rovaniemen keskustaa, ota yhteyttä tai jätä hakemuksesi niin jutellaan lisää!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnat soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Pyhäjärvi 050 444 4494 / salla.pyhajarvi@adecco.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Salla Pyhäjärvi, salla.pyhajarvi@adecco.fi

Koneistajia

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus