Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Konelumityöntekijä Rovaniemelle

Konelumityöntekijä Rovaniemelle

Etsimme talveksi KONELUMITYÖNTEKIJÖITÄ ROVANIEMELLE

Töitä tehdään asiakasyrityksemme pyöräkoneilla ja alueet ovat kiinteistöjen pihoja ja pieniä kadun pätkiä. Tulet vastaamaan yhdessä muun kiinteistöhuollon tiimin kanssa kiinteistöjen pihojen talvikunnossapidosta.

Työajat vaihtelevat säiden mukaan. Lumisateen yllättäessä päivät voivat olla pitkiäkin ja välillä taas lyhyempiä. Toivomme työntekijältä joustavuutta työaikojen suhteen sekä valmiutta lähteä välillä nopeallakin varoitusajalla töihin. Etusijalla menevät työntekijät, kenellä on kokemusta kiinteistöjen pihojen talvikunnossapidosta.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä ensimmäiset aloittavat työt jo lokakuussa! Lisätietoja voit tiedustella Jennikalta p. 046 922 7852.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Konelumityöntekijä Rovaniemelle

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus