Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneoperaattoreita hylsy- ja luotivalmistukseen

Koneoperaattoreita hylsy- ja luotivalmistukseen

Haemme asiakkaallemme kivääritehtaalle koneoperaattoreita hylsy- ja luotivalmistukseen.

Koneoperaattori hoitaa useampaa konetta kuten prässiä, sorvia, vetokonetta, pesukonetta ja tunneliuunia. Koneenhoitajan työ on fyysisesti raskasta ja nopeatempoista. Toivomme, että sinulla on kokemusta teollisuustuotannosta tai sinulla on alan koulutus. Esimerkiksi automaatioalan kokemus auttaa tässä tehtävässä. Kokemuksen karttuessa tehtaalla voi edetä/siirtyä muihinkin tuotannon tehtäviin. Työntekijöillä on hyvä olla oma auto käytössä vuorojen ja tehtaan sijainnin takia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia konepajatöitä nykyaikaisessa ja siistissä konepajaympäristössä, menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä täyttämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Aleksandra Misiorowska maanantaisin puhelimitse kello 13-14 numerosta 046 922 82 18 tai muina aikoina: aleksandra.misiorowska@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Koneoperaattoreita hylsy- ja luotivalmistukseen

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus