Skip to main content

Koneoperaattori

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 400 henkilöä. Olemme kansainvälisesti toimiva vakavarainen kasvuyhtiö. Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Herningissä ja Kanadassa Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Tuotantomme kasvaa edelleen ja etsimme kahta koneoperaattoria perehdytettäväksi hylsyjen valmistukseen Riihimäelle.

Koneoperaattori huolehtii koneiden ja työkalujen päivittäisestä käyttökunnosta ja toiminnasta, materiaalin syöttämisestä sekä työympäristön siistiydestä. Konekanta on räätälöity tarkoituksiimme, joten aiempaa kokemusta vastaavista laitteista ei vaadita, annamme koulutuksen ja perehdytyksen laitteiden käyttöön. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä!

Koneoperaattori vastaa tuotannon laadusta mittaamalla ja tulkkaamalla, laadusta meillä ei tingitä, kuten ei turvallisuudestakaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, motivoitunut opettelemaan uudenlaisia työtehtäviä ja kiinnostunut koneiden parissa toimimisesta. Teknisen / mekaanisen alan ammatillinen koulutus tai kokemus auttavat työssä.

Tarjoamme sinulle laajan perehdytyksen uniikkiin konekantaamme ja huipputiimin jatkuvan tuen. Kehittymismahdollisuuksia tarjoamme myöhemminkin, sillä meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi.

Koneenhoitaja tulee toimimaan säännöllisessä vuorotyössä, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme Sinulle:

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • haastavan ja monipuolisen metallityötehtävän nykyaikaisessa ja siistissä konepajaympäristössä
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen
  • vakavaraisen ja jatkuvasti kasvavan kansainvälisen vientiyrityksen vakauden
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassan ja ostoedut konsernin tuotteista)

Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Tehtävästä riippuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa komponenttitehtaan työnjohtaja Jouni Räisänen p. 010 8305 301.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 5.12.2021 mennessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Koneoperaattori

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja