Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koneosaaja

Etsimme toimeksiantajalamme maanrakennusalan taitajaa monipuolisiin konetöihin Tampereella ja lähialueilla sijaitseviin työkohteisiin. Kyseessä on hyvämaineinen ja pitkät perinteet omaava maanrakennusalan perheyritys.

Käytännössä tehtävät liittyvät erilaisiin konetöihin katusaneerausten ja perustusten teon parissa. Konekalustosta löytyy uudehkoja tela- sekä pyöräalustaisia kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia. Yrityksellä on käytössään myös erilaisia kuorma-autoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Kokemusta kaivinkoneen kuljettajana
- Rohkeutta erilaisten koneiden käsittelyyn
- Tarkkaa ja vastuullista työotetta
- Väkevää työasennetta

Tehtävä tarjoaa:
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn
- Mahdollisuuden kehittää osaamistaan maanrakennuskoneiden kuljettajana
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- Mukavan ja rempseän työyhteisön

Töitä tehdään arkipäivisin 40 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/13423 tai soita. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Tiedustelut arkisin klo 8:00 - 16:00.

--------------------------------------------
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00 välillä.
Työpaikan osoite: 33800 TAMPERE
Palkkaus: TES / sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.07.2021
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Koneosaaja

Tampere
Kangasala
37100 Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 31.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus