Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Konetekniikan suunnitteluinsinööri

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Engineering & Projects -liiketoiminnassa vastaamme Fortumin ydinvoimaprojektien toteutuksesta. Toimimme teknisenä erityisasiantuntijana laitosten käyttöön- ja kunnossapitoon liittyvissä vaativissa asiantuntijatehtävissä niin omilla kuin osaomisteisillakin ydinvoimalaitoksilla työllistäen noin 150 huippuasiantuntijaa. Tuemme ja toteutamme korkealuokkaisten ydinvoimapalveluiden myyntiä maailmanlaajuisesti. Kehitämme aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita ja palveluita asiakkaidemme tarpeisiin.

Tehtävästä

Etsimme suunnitteluinsinööriä Espoon Keilalahden tiimiimme. Suunnitteluinsinöörinä konetekniikan suunnitteluryhmässä saat laaja-alaisen näkökulman ydinvoima-alaan sekä mahdollisuuden kehittää ydinvoima-alan osaamistasi. Työ sisältää mielenkiintoisia haasteita muuttuvassa toimintaympäristössä. Saat tueksesi sekä Engineering and Projects -yksikön että Loviisan voimalaitoksen kokeneet asiantuntijat.

Tarjoamme sinulle

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa konetekniikan alueelta. Hallitset teknisen suunnittelun ja piirtämisen sekä sinulla on CAD-ohjelmien käyttökokemusta (mm. Microstation 2D/3D, OpenPlant sekä Creo). Tehtävässä edellytetään työkokemusta mekaanisten rakenteiden suunnittelusta yli viisi vuotta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Hakijalla tulee olla valmiuksia omaksua ja ymmärtää ydinvoimalaitoksen prosessin sekä automaatio- ja sähköjärjestelmien muodostaman kokonaisuuden toimintaa. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työtapaa. Toivomme hakijalta kykyä ja halua toimia asiakkaiden kanssa teknillisenä tukena.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.8.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 28, 29 ja 32 Juha Smolander, 050 330 9612 tai Juha.Smolander@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Konetekniikan suunnitteluinsinööri

Espoo
Vakituinen

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti