Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Konseptisuunnittelija

Oletko luova ongelmanratkaisija, jonka intohimoina ovat asiakkaita ilahduttavat digitaaliset palvelut ja niistä syntyvä liiketoiminta? Haluatko olla mukana vauhdittamassa vahvan brändin kasvua sekä rakentamassa palveluita, jotka vaikuttavat päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään ja päästöttömämpään huomiseen? 

Etsimme nyt matkustajaliikenteen kaupalliseen tiimiin designeria, joka osaa tunnistaa mistä asiakasta hyödyttävästä syntyy elinkelpoista liiketoimintaa ja miten tunnistetuista ongelmista muotoillaan toteutuskelpoinen ratkaisu digitaalisessa palvelukanavassa.


Roolistasi

Tehtäväsi on muotoilla tunnistetun ja todellisen tarpeen päälle palvelukonsepteja digitaalisiin palvelukanaviin. Keräät asiakasymmärrystä, tunnistat ongelmakohdat ja ratkaisujen potentiaalisen arvon liiketoiminnalle. Varmistat, että kaikkien tärkeiden sidosryhmien ääni ja ammattitaito tulevat kuuluviin, ja osaat ottaa huomioon oleelliset riippuvuudet organisaatiossa. Huolehdit osaltasi kaikin tavoin siitä, että matkustajan digitaalisesti rikastettu asiointikokemus vie kohti haluttua visiota ja toteutettavat konseptit palvelevat niin asiakasta kuin liiketoimintaa.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään jos:

  • ammatillinen taustasi on UX-suunnittelussa ja sinulla on vahva tausta asiakaslähtöisestä palvelusuunnittelusta, 
  • olet toiminut kaupallisen digitaalisen kuluttajapalvelun kehitystehtävissä vähintään neljän vuoden ajan,
  • sinulla on kokemusta asiakasymmärryksen keräämisestä ja synteesien muodostamisesta kerätyn datan pohjalta,
  • sinulla on erinomainen kyky kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää tutkia, kysyä ja selvittää kunnes löydät oikeat ongelmakohdat ja niihin vastaukset,
  • omaat oikean asenteen: olet utelias, tavoitehakuinen ja systemaattinen,
  • bonuspisteitä saat jos olet velho luomaan kiteyttäviä ja havainnollisia powerpoint-esityksiä ja osaat fasilitoinnin jalon taidon!


Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.


Innostuitko ja haluat mukaan Yhteiselle Matkalle?

Jos tämä mahdollisuus on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Jätä hakemus palkkatoiveineen ja portfoliosi hakujärjestelmämme kautta 9.8.2021 mennessä.

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, voit olla yhteydessä 15.7. asti Vanessa Lehtiseen vanessa.lehtinen@vr.fi 

Me VR:llä huolehdimme matkustajaliikenteestä rautateillä. Junamatkustuksen suosio on kasvussa, ja kaukojunissamme matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien 26 prosenttia. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 hiilineutraalia junavuoroa päivittäin. Viime vuonna junissamme tehtiin yhteensä noin 93 miljoonaa matkaa, joista lähes 80 miljoonaa Etelä-Suomen ja pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia. 

Konseptisuunnittelija

Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus