Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korjaamopäällikkö, Millog Oy Santahamina

Haemme Santahaminan toimipaikkaamme

KORJAAMOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä johdat reilun 10 hengen korjaamoa ja vastaat kokonaisvaltaisesti Santahaminan korjaamon toiminnoista huolehtien toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Hattulan yksikön johtoryhmäläisenä olet mukana kehittämässä toimintaa yrityksen linjausten mukaisesti. Toiminnan suunnittelu, toteutumisen seuranta ja tuloksellinen työskentely ovat vahvuuksiasi. Olet jämäkkä, reilu ja yhteistyökykyinen johtaja omalle organisaatiollesi ja toimit palveluhenkisenä korjaamon edustajana asiakasrajapinnassa. Tehtävässä raportoit yksikönjohtajalle.


Olisitko etsimämme henkilö?

Sinulla on tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Persoonana olet tavoitteellinen, määrätietoinen ja johdat omalla esimerkilläsi. Arvostamme kokemusta myynnistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta, aiempaa korjaamokokemusta ja kunnossapidon tietojärjestelmien tuntemusta (SAP). Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä osaavan organisaation tuen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen & lisätiedot    

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Soita rohkeasti ja kysy lisää toimialajohtajalta Rami Harmaalalta, puh. 040 315 7014 .

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 19.09.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Korjaamopäällikkö, Millog Oy Santahamina

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus