Skip to main content

KORKEAKOULUYKSIKÖN JOHTAJA

Kehittämään Laurea-ammattikorkeakoulun menestystarinaa

Johtajana Laureassa sinulla on vastuu korkeakouluyksikkösi taloudesta ja henkilöstöstä sekä yksikölle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Raportoit rehtorille/toimitusjohtajalle ja kuulut Laurean johtoryhmään.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vakuuttavia näyttöjä asiatuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta. Olet innostunut uusista tavoista oppia ja opettaa, sekä rakentaa vahvoja työelämähankkeita. Sinulla on vahvat ammatilliset verkostot, ja olet tottunut tekemään uusia avauksia ja hyödyntämään verkostosi vahvuuksia. Myös kansainvälinen toiminta on sinulle tuttua. 

Odotamme sinulta asiantuntijaorganisaation esimieskokemusta, halua sitoutua korkeakouluyhteisön pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hyvää englannin kielen taitoa. Työskentelytavoiltasi olet avoin, suora ja yhteistyöhaluinen. Tehtävässä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja pedagogista kelpoisuutta (mahdollisuus hankkia työn ohessa), kykyä tulokselliseen johtamiseen sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Tohtorin tutkinto katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle innostuneen ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Leppävaarassa Espoossa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi puh. 040 522 5330 ja Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski puh. 046 856 7660.
Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 18.10. mennessä. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-16454.

 

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti verkottunut Uuttamaata kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. 
Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 55 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 600 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.
 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KORKEAKOULUYKSIKÖN JOHTAJA

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti