Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Koronanäytteenottaja HUS Diagnostiikkakeskus Hyvinkää

Haemme hoitajia ja alan opiskelijoita määräaikaisiin koko- ja osapäiväisiin työsuhteisiin. Walk in toimipiste sijaitsee Hyvinkään sairaalan alueella. Panostamme hyvään yksilölliseen perehdytykseen sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä kiinteän laboratorion näytteenottoon.

Työnkuvaan kuuluvat nielu- ja nenä-nielunäytteenotto, näytteiden kirjaus, pakkaus ja kuljetus. Tiimissä työskentelee kaksi tai kolme hoitajaa työvuorossa. Toimipiste on auki ma - su klo 8-15, muutokset mahdollisia.

Aikaisempi näytteenottokokemus ja asiakastyöskentely katsotaan eduksi. Arvostamme työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sitoutumista työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

HUSLAB on Suomen suurin julkinen kliinisten laboratoriopalvelujen tuottaja. Huolehdimme sairaaloiden ja perusterveydenhuollon yksiköiden tarvitsemien laboratoriopalvelujen tuottamisesta HUSin ja Kymenlaakson alueilla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Laillistettu tai nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

Osastonhoitaja Hillevi Lukkarinen, p. 050 427 4979

Apulaisosastonhoitaja Marika Järveläinen, p. 040 186 5768

Koronanäytteenottaja HUS Diagnostiikkakeskus Hyvinkää

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus