Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Koronanäytteenottaja HUS Diagnostiikkakeskus Hki-Vantaa

Tervetuloa koronanäytteenottajaksi huipputiimiimme Helsinki-Vantaan lentokentälle tai Helsingin ja Vantaan alueelle. Lentokentällä tiimimme toimii kansainvälisellä puolella, jossa saat ainutlaatuisen kokemuksen uudenlaisesta terveydenhuollon toimipisteestä.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä monien eri ammattilaisten parissa?

Etsimme nyt tiimeihimme lisää HOITAJIA JA ALAN OPISKELIJOITA koronanäytteenottotyöhön eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja Helsingin ja Vantaan Drive in/ Walk in -näytteenottopisteisiimme. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta elämäntilanteeseesi sopivaan päivä- tai vuorotyöhön.

Huippuhoitajatiimeissämme työskentelee eri hoitoalan ammattilaisia näytteenottajina. Otamme sinut lämpimästi vastaan tiimiimme. Panostamme hyvään yksilölliseen perehdytykseen sujuvan työskentelyn takaamiseksi. Työnkuvaasi kuuluu nielu- ja nenä-nielunäytteenotto, näytteiden kirjaus, pakkaus ja kuljetus sekä liikenteenohjaus toimipisteeseen. Toimipisteen tiimissä työskentelee useampi hoitaja kerralla. Työpäivät vaihtelevat päivätyöstä vuorotyöhön toimipisteestä riippuen. Helsinki-Vantaan lentokentällä sinulla on mahdollisuus tehdä kolmivuorotyötä. Useammassa toimipisteessä on mahdollisuus työskennellä myös viikonlopputyövuoroissa. Työhön tuo vaihtelua mahdollisuus työskennellä eri toimipisteissä Helsingissä ja Vantaalla. Halutessasi voit työskennellä vain tietyssä tai tietyissä toimipisteissä.

Katsomme eduksesi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta näytteenotosta ja asiakastyöskentelystä. Arvostamme sitä, että sinulla on hyvät työyhteisötaidot ja ystävällinen asiakaspalveluasenne. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sitoutumista työtehtäviin ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Työn tarkemmat kelpoisuusehdot on kerrottu jäljempänä kohdassa, kelpoisuusehdot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tervetuloa meille HUSiin!

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Laillistettu laboratoriohoitaja.
Laillistettu sairaanhoitaja.
Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Voit olla myös bioanalyytikko-opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä (AMK) tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on 180 opintopistettä suoritettuna.

Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin ja torstaisin klo 8:00-16:00, osastonhoitaja Anna-Liisa Seppälä p. 050 427 0531. 

Koronanäytteenottaja HUS Diagnostiikkakeskus Hki-Vantaa

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus