Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korroosionestomaalari

Haemme asiakasyrityksellemme korroosionestomaalareita kesän ja alkusyksyn maalaussesonkiin teolliseen ympäristöön Porvoon Kilpilahteen.

Korroosionestomaalarina työskentelet teollisessa ympäristössä maalaustehtävissä. Tehtävässä kierrät parin tai pienen tiimin kanssa työkohteita Kilpilahden alueella, joissa suoritatte vaihtelevia maalaus- ja pintakäsittelytöitä. Pääsääntöisesti työkohteet sijaitsevat ulkotiloissa, joten työn luonteen vuoksi työmäärä voi vaihdella. Työtä tehdään päivävuorossa ja töitä voi halutessa jatkaa pitkälle syksyyn. Vastuuta saat oman osaamisesi ja oppimishalusi mukaan.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja täsmällinen, joka omaa työtä pelkäämättömän asenteen. Pidät käsillä tekemisestä ja työskentely tiimissä sekä itsenäisesti sujuu mutkitta. Turvallinen työskentely ja työohjeiden noudattamin on sinulle ehdottoman tärkeää. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkupuolella olevalle henkilölle. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Odotamme sinulta

  • Sujuvaa suomen kielen osaamista
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Eduksi katsomme:

  • Tulityökortti
  • Ajokortti B ja C
  • Kokemus maalauksesta tai muu tekninen kokemus

Mainitsethan hakemuksessa, jos sinulla on kokemusta ruiskumaalauksesta tai teollisesta hiekkapuhaltamisesta tai kuukulkijan tai henkilönostimen käytöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen korroosionestomaalarin tehtävä mielenkiintoisessa teollisuusympäristössä hyvässä ja joustavassa alan johtavassa yrityksessä. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja Baronalta arkisin antaa: Markus Korpela, s-posti: markus.korpela@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 02.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: markus.korpela@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Korroosionestomaalari

Barona Teollisuus
Porvoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus