Skip to main content

Korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken

Via denna annons kan du ansöka om korttidsvikariat som barnskötare i både svenskspråkiga och finskspråkiga daghem i Kyrkslätts kommun. I daghemmen förverkligar vi kvalitativ småbarnspedagogik med fostringsgemenskapen och barnets enhetliga lärstig i fokus.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta flexibelt enligt din egen tidtabell och i de daghem du önskar.

Vi förväntar oss att du har en flexibel och positiv attityd, en förmåga att anpassa dig till nya och växlande situationer, goda samarbetsfärdigheter, ett proaktivt och ansvarsfullt sätt att arbeta.

Behörighetsvillkoren för uppgiften som barnskötare inom småbarnspedagogik är grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, en lämplig grundexamen inom hälsovård och det sociala området eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn. Behörighetskraven för uppgiften som barnskötare bestäms enligt Lagen om småbarnspedagogik § 28 (540/2018) och Statsrådets förordning om småbarnspedagogik § 3 (1177/2018). För korttidsvikariat beaktas både behöriga och obehöriga sökande.

När du skickat din ansökan, kontaktas du angående en intervjutid. Till intervjun önskar vi att du har med dig identitetsbevis samt arbets- och examensintyg i original. Studerande bör ha registerutdrag över genomförda studier. Den sökande ska dessutom visa upp ett gällande straffregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Om du redan gör vikariat hos oss utanför registret, bör du registrera dig som vikarie så att dina uppgifter finns i registret för framtida behov.

WWW-osoite: http://www.kirkkonummi.fi
Yhteystiedot: Masaby - daghemsföreståndare Tina Stjernberg 040 839 0472, Centrum - daghemsföreståndare Susanne Fagerström 040 555 0257, Sjökulla - daghemsföreståndare Catrine Nordström 050 310 6908
Työpaikan osoite: Ervastvägen 2, 02400 KIRKKONUMMI
Palkkaus: enligt AKTA
Työ alkaa: Vid behov
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: alle 11 pv
Haku päättyy: 31.12.2021 klo 15:10
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/264812/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 16.06.2020

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Korttidsvikariat inom småbarnspedagogiken

Kirkkonummen kunta
Kirkkonummi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus