Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Korvauskäsittelijä

Asiakasyrityksemme Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö etsii Helsingin Ruoholahteen kahta KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Työskentelet pienessä tiiviissä kuuden hengen tiimissä hoitaen monipuolisia korvauskäsittelyyn liittyviä tehtäviä, kuten mm. asiakirjapyynnöt eri sidosryhmiltä, asiakirjojen skannaus ja rekisteröinti järjestelmään, korvaustapausten ja maksupäätösten valmistelu, korvausten maksaminen sekä yleiset hallinnolliset toimistotehtävät.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on työkokemusta korvaus- tai etuuskäsittelystä. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin kielen taito on iso etu. Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, luotettava, tarkka sekä joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. Asiakasyrityksellämme on hyvät tietojärjestelmät työn tukena ja niitä kehitetään jatkuvasti. Arvostamme, jos olet kiinnostunut osallistumaan järjestelmien ja prosessien kehittämiseen.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi mukavan tiimin tukemana. Toimiston viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroaseman tuntumassa ja yhtiö tarjoaa myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi cv:n lisäksi hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian rekrytointikonsultit Tarja Laakso ([email protected] / 020 7290 837) ja Juho Honkanen ([email protected] / 020 7290 838).

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset. Yhtiö on pieni erikoisvakuutusyhtiö, jossa pääset näköalapaikalla perehtymään lääkevahinkoihin ja niiden korvaamiseen liittyviin erityiskysymyksiin.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012.

Siirry yrityksen verkkosivuille tästä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Korvauskäsittelijä

Helsinki
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 02.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti