Skip to main content

Kotiapulainen/lastenhoitaja

Kotiapulainen/lastenhoitaja

 

Haemme asiakkaallemme luotettavaa, positiivista, reipasta ja lapsirakasta henkilöä arjen apuriksi ja luottopakiksi Helsingin Lauttasaareen. Työtehtäviin kuuluu tavalliset kotityöt mm. siivous, pyykkihuolto, ruuanlaitto ja muita juoksevia asioita, sekä perheen kolmen kouluikäisen lapsen (nuorin 7-v) hoito ja harrastuksiin kuljettaminen. Tehtäviin voi sisältyä toisinaan myös matkustelua perheen mukana.

Haussa on loistotyyppi ja ensisijaisesti henkilö, joka voisi työskennellä perheessä useamman vuoden ajan. Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta kotitöistä sekä lastenhoidosta. Ajokortti on välttämätön. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

 

Töitä on jaksoissa, n. puolet kuukaudesta. Palkka sopimuksen mukaan. Mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli kiinnostuit laita rohkeasti hakemusta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5114, [email protected]

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotiapulainen/lastenhoitaja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Helsinki
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti