Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kotihoidon päällikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Kotona asumisen tuki

Lehdokkitie 2B, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2021 - 


Vantaan kotona asumisen tuki etsii joukkoonsa rohkeaa ja rentoa kotihoidon päällikköä!

Meidän porukassa et kyllästy ja pääset tekemään. Tässä tehtävässä pääset yhdessä Kotona asumisen tuen johtoryhmän kanssa uudistamaan kotihoidon johtamisjärjestelmää tämän uuden kotihoidon päällikön viran myötä. Kotihoidon päällikkönä johdat yhdessä toisen kotihoidon päällikön kanssa Vantaan kotihoidon alueita sekä akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikköä. Päällikkönä tuet lähiesimiehiä onnistumaan heidän tehtävässään ja parannatte yhdessä asiakastyötä entistä asiakaslähtöisemmäksi prosesseja ja toimintamalleja hiomalla.

Edellytämme sinulta vahvaa muutosjohtamisen osaamista ja laajaa ymmärrystä palvelujärjestelmästä ja palveluketjuista. Et pelkää työtä, sillä sitä on. Koulutustaustasi auttaa sinua ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä. Tartut epäkohtiin rohkeasti ja rakentavasti. Tuot oman erityisosaamisesi johtoryhmäämme kaikkien eduksi. Meillä jaetaan tietoa ja viedään asioita yhdessä eteenpäin. 

Johtoryhmämme tukee sinua tekemään Vantaan kotihoitoa entistä paremmaksi. Tukea saat asiantuntijatiimiltä, joka on vailla vertaansa. Jos sen lisäksi kaipaat ajatuksien tuuletusta, eikä verkosto riitä, niin Vantaalla panostetaan esimiesten ja päälliköiden valmennukseen. Et taatusti jää yksin huoliesi kanssa.

Arvostamme rohkeaa ja aikaansaavaa päällikköä, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Vantaa on edelläkävijä innovatiivisessa ja kustannustehokkaassa johtamisessa.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa.

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus tai tehtävään soveltuva Suomessa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta johtamistehtävistä, kielitaitovaatimuksena suomen kielen erinomainen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3998,50
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö

Halonen Aila

050 3145629

[email protected]

Tavoitettavissa Lomalla 19.7- 6.8.2021


Susanne Laine [email protected] p.043 8256432

Tiina Lauhde [email protected] p.050 3121748


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti