Skip to main content

Kotimaan Myyntipäällikkö

Etsitkö haastavaa ja kiinnostavaa työtä alalta, joka edistää hyvinvointia sekä tuo turvallisuutta asumisratkaisuihin ikääntyneille ja erityistarpeita omaaville ihmisille?

Haemme kokenutta kotimaan myyntipäällikköä terveysteknologiamarkkinoiden edelläkävijälle MariCare Oy:lle Tuusulaan.

MariCare Oy on suomalainen terveydenhuoltoalan yritys, joka kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja, erityisesti työkaluja turvallisuuden parantamiseksi ikääntyneiden hoitoon. MariCare Oy:n Elsi® Älylattiaa käytetään palvelukodeissa hoitotyökaluna, joka auttaa ennakoimaan ja estämään kaatumisia ja seuraamaan asukkaiden käyttäytymismuutoksia, ja eLsa ™ -aktiivisuudenseurantajärjestelmää käytetään kotihoidon seurantatoiminnoissa ja järjestelmän hälytyksiä tuomaan avun kotiin. Uusin kehitystyö on tuottanut uuden tuotteen nimeltä Elmo ™, joka tulee toimimaan molemmissa edellämainituissa ympäristöissä sekä lisäksi seuraamaan nukkuvan henkilön hengitystä.

Toimimme kaikkialla maailmassa ja meillä on referenssejä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Ranskassa,  Hollannissa, Australiassa, Kiinassa ja muissa maissa.

Kotimaan Myyntipäällikkönä olet vastuussa siitä, että myynti täyttää liiketoiminnan kasvun tavoitteet. Tuet ja kehität kotimaan myynnin ja tukitoimintojen toimintaa yhdessä teknisen tiimimme kanssa. Ylläpidät ja kehität kumppaniverkostoa. Olet mukana myynnissä ja projekteissa alusta loppuun. Laadit tarjouksia nykyisille ja uusille asiakkaille. Tuot panoksesi myyntiennusteisiin. Olet joustava ja järjestelmällinen sekä ennenkaikkea valmis ja halukas aktiiviseen matkustamiseen.

Toivomme sinulta

  • Myyntihenkisyyttä
  • Teknistä tai kaupallista koulutustaustaa
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa (auton käyttövalmius)
  • Aikaansaavaa työskentelytapaa
  • Positiivista asennetta
  • Kommunikaatiotaitoja
  • Englannin tai ruotsinkielentaito katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä meille suomenkielinen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2021. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakijoita läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tartu tilaisuuteen jos kiinnostuit!

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia info@maricare.fi otsikolla ”Kotimaan myyntipäällikkö”

www.maricare.com

www.marielectronics.com

Kotimaan Myyntipäällikkö

Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus