Skip to main content

Kotipalvelun lähihoitaja, Helpmax

Haluaisitko työskennellä kesän ajan ja tarvittaessa pitempäänkin Oulun alueella kotipalveluissa?

Asiakkaamme hakee jo valmistuneita tai opiskelun loppusuoralla olevia lähihoitajia kesätöihin tai tarvittaessa pitempäänkin työsuhteeseen kotipalveluun.

Meille on tärkeää, että sinua kiinnostaa koteihin, perheisiin ja omaishoitajiin suuntautuva hoivapalvelu ja kotisairaanhoito. Työtehtävät vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Osaat toimia kotipalvelussa ystävällisesti, avuliaasti ja luontevasti tavoilla, joilla autat asiakkaita ylläpitämään heidän sosiaalista ja yleistä toimintakykyään.

Olet hyvä tyyppi positiivisella oppimishaluisella asenteella.

Sinulla on työtä pelkäämätön asenne, etkä kaihda mennä uusiin tilanteisiin rohkeasti.

Pidät itseäsi luotettavana työntekijänä, jolle voi uskoa vastuuta ja luottoasiakkaita.

Olet luonteeltasi joustava ja sopudut vaivattomasti uusiin tilanteisiin.

Haluat toimia parhaalla mahdollisella tavalla osana tiimiä.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi suomen kielen taitoa, lääkehoidon koulutusta. hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G18C -palkkaluokkaan.

Työ sisältää liikkumista asiakkaiden kotien välillä Oulun seudulla, joten oma auto on välttämätön.

Barona Sote toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Hae paikkaa viimeistään 21.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anne.kinnula@barona.fi

Maxivo Oy

Helpmax on vuonna 2008 perustettu oululainen perheyritys, joka tarjoaa laadukasta siivous- ja kotipalvelua. Toiminta-alueenamme on Oulu ja lähikunnat.
Toimimme aina asiakkaan tarpeet huomioon ottaen ja tutut työntekijät tuovat turvallisuutta, sekä luotettavuutta.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kotipalvelun lähihoitaja, Helpmax

Barona
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus