Skip to main content

Tule meille tekemään laatutyötä!

Toivomme, että sinulla olisi ajokortti, mutta omaa autoa et meidän töissä tarvitse. Riittää, että pidät ihmisistä, huolellisen työn tekemisestä ja hyötyliikunnasta siivouksen parissa. Kaikki muu opetetaan! Työ tehdään aina parityönä, joten kokeneempi konkari on tukenasi.

Tuntipalkka on reilusti yli TESin, pätevyydestä riippuen 12 – 13,50 € / h. Työ on osa-aikainen, mutta tunteja on tarjolla 25 – 37,5 h / vko. Halutessasi voit tehdä myös vajaata viikkoa, jos se sopii paremmin tilanteeseesi. Mukavien työkavereiden lisäksi on myös muita etuja, kuten hierontaa ja bonuksia.

Kohteena on enimmäkseen koteja, mutta myös joitakin rappuja ja yrityksiä. Työpäivä alkaa aamuisin klo 6-9 välillä Nekalasta, Mäntyhaantieltä ja päättyy 13 -16 välillä. Illat ja viikonloput ovat vapaat.

Osaat kommunikoida sujuvasti suomen kielellä niin kasvokkain kuin kirjallisestikin. Kielitaitoa tarvitaan ikäihmisten palvelemiseen sekä työohjeiden omaksumiseen puhelinsovelluksen kautta ja niiden jatkuvaan ylläpitoon.

Otathan yhteyttä sähköpostilla. Yhteydenpitoon käytämme sähköpostia, WhatsAppia ja Zoomia, sekä päivittäisessä työssä muita älypuhelinsovelluksia, joten jonkin verran tarvitaan myös digitaitoja.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen sanna.ahtineva@hameenlaatusiivous.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotisiivooja

Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 16.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Henkilöstöpalvelu Heimo
Tampere
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Nokia
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti