Skip to main content

Kotisiivooja Lempi Kodinhoito Oy:lle

Etsimme asiakasyrityksellemme Lempi Kodinhoito Oy:lle reipasta, luotettavaa ja oma-aloitteista työntekijää kotisiivoustehtäviin Kuopion alueella.

Kotisiivoojana työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset siivoustyöt, kuten kotisiivoukset, muuttosiivoukset ja ikkunanpesutyöt asiakkaiden luona. Toivomme Sinulta iloista palveluasennetta ja reipasta otetta siivoustehtäviin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä, saat työhösi kattavan perehdytyksen lämminhenkisiltä ja kokeneilta esihenkilöiltäsi. Reipas ja motivoitunut asenne ja halu oppia uutta riittää! Työajat sijoittuvat arkisin ma-pe klo 8-16 aikavälille ja työkohteet sijaitsevat Kuopio-Siilinjärvi alueella. Työtunteja on tarjolla vaihtelevilla sopimuksilla, kerrothan siis hakemuksessasi millaista viikkotuntimäärää toivot. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Odotamme Sinulta:

- Täsmällistä ja luotettavaa työotetta

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- B-ajokorttia (oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi)

- suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

- Lämminhenkisen työyhteisön

- Joustavan työajan 

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-koordinaattori Juulia Pulkkinen, 0401757224 (ma-pe 8-16) / [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kotisiivooja Lempi Kodinhoito Oy:lle

Pohjois-Savo
Kuopio
71800 Siilinjärvi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti