Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kotisiivooja

PiKa Puhtaus Oy on vuonna 2011 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava yritys. Tarjoamme siivouspalvelua kodeille ja yrityksille ja meille asiakkaidemme tyytyväisyys on kunnia-asia. Siivouksen lisäksi autamme asiakkaitamme tarpeen mukaan muissakin kodin askareissa. Lisää yrityksestämme www.pikapuhtaus.fi.

PiKa Puhtaus etsii nyt kauttamme reipashenkistä kotisiivoojaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kotisiivous sekä pienissä määrin toimistosiivousta. Voit olla joko urasi alussa tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt siivooja. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi sekä reipas ja tunnollinen ote työntekoon. Teet työtäsi iloisella asenteella ja asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Katsomme B-ajokortin eduksesi.

Työtä tehdään niin pareittain kuin itsenäisestikin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja töitä tehdään arkisin 35-37.5 tuntia viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saat kattavan perehdytyksen työhön ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan reippaassa työyhteisössä, jossa panostetaan hyvään ja kannustavaan työilmapiiriin. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme tulevaisuuden siivousalan ammattilainen? Täytä hakemus sivuillamme https://www.click-hp.fi/hakemus/13439 mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Tulemme täyttämään paikan sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta, p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14. Ei suoria yhteydenottoja PiKa Puhtaus Oy:hyn.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Anttony Lindo, p.050 411 0416. Puhelinyhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 12-14.
Työpaikan osoite: 00370 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 09.08.2021
Ilmoitus jätetty: 26.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Kotisiivooja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 10.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus