Skip to main content

Kotisiivooja

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJAA pääkaupunkiseudulle.

Kotisiivoojan tehtävässä työtehtäväsi on yksityiskotien siivouksesta huolehtiminen. Perussiivouksen lisäksi asiakkaille tarjotaan tarvittaessa ikkunoiden pesua, pyykinpesua ja silitystä, sekä vuodevaatteiden vaihtoa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Työskentely edellyttää reipasta, tarkkaa ja itsenäistä otetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa, sillä työssä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan. Katsomme eduksi, jos sinulla on B-ajokortti. Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus siivouspuolen tehtävistä tai siivousalan koulutus (esimerkiksi laitos- tai kodinhuoltajakoulutus). Aikaisempaa siivouskokemusta tärkeämpää on iloinen ja palvelualtis asenne!

Työajat sijouttuvat arkisin 7.00-16.00 välille. Työhön on kattava perehdytys, riippuen taustastasi.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, niin lisätietoja saat arkisin 9.00-15.00 numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -

Kotisiivooja

Espoo
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus