Skip to main content

Kotisiivooja

Etsimme asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJAA pääkaupunkiseudulle nopealla aikataululla!

Työtehtävässä kotisiivoojana huolehdit yksityiskotien siivouksesta. Perussiivouksen lisäksi asiakkaille tarjotaan ikkunoiden pesua, pyykinpesua ja silitystä, sekä vuodevaatteiden vaihtoa. Joulun lähestyessä myös perusteellisempien joulusiivouksien kysyntä kasvaa. Työkohteesi sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, enimmäkseen Helsingin ja Espoon alueella. Työajat sijoittuvat arkisin 7.00-16.00 välille, ja työtunteja voidaan sopia toiveidesi mukaan.

Hakijalta edellytetään reipasta, huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävä vaatii myös hyvää suomen kielen taitoa, sillä työssä kohtaat asiakkaita heidän kotonaan. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy B-ajokortti. Eduksesi on myös aikaisempi työkokemus siivouspuolen tehtävistä tai siivousalan koulutus (esimerkiksi laitos- tai kodinhuoltajakoulutus). Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on iloinen ja palvelualtis asenne! Työhön sisältyy kattava perehdytys, taustastasi riippuen.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, niin lisätietoja saat arkisin 9.00-15.00 HR-konsultti Julia Tähtiseltä numerosta puh. 040 689 5300.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -

Kotisiivooja

Espoo
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja