Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kotisiivooja läntiselle Uudellemaalle

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista kotisiivoojaa pääosin Länsi-Uudenmaan alueelle. Valittavan henkilön kanssa solmitaan alkuun 6 kuukauden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan palvelukseen.

Tehtäviin kuuluu pääosin kotisiivouksia työparin kanssa Lohja-Vihti -alueella. Suurimmaksi osaksi siivottavissa kohteissa käydään viikoittain, mutta työtilanteen mukaan voi olla myös jonkin verran yksittäisiä kotisiivouksia. Työvuorot kestävät noin 8 tuntia ja sijoittuvat arkipäiville.

Toivomme hakijoilta hyvää asennetta ja motivaatiota, aiempaa kokemusta siivouksista sekä voimassa olevaa vähintään B-luokan ajokorttia. Työsuhteen jatkuessa on myös mahdollista tehdä siivouksia itsenäisesti, joten toivomme myös oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta. Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Pirkka Lind, pirkka.lind@adecco.fi

Kotisiivooja läntiselle Uudellemaalle

Lohja
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus