Skip to main content

Kotisiivooja, Pirkanmaa

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Pirkanmaan alueelle.

Työtä on tarjolla sekä osa-aikaisesti (1-3 vuoroa/vko) että kokoaikaisesti ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työ sisältää monipuolisia ylläpitosiivoustehtäviä asiakkaiden kotona ja työtä tehdään parin kanssa. Työssäsi siivoat paljon myös luxus- huviloita, joten kohteet ovat mielenkiintoisia, vaihtuvia ja niissä vaaditaan erityistä tarkkuutta. 

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla, joten tehtävässä edellytetään ajokorttia. Yritys tarjoaa auton käyttöösi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, huolellista ja reipasta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä heinäkuun alussa ja kyseessä on vakituinen vuokratyösuhde. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan PR2 mukaista palkkaa. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!