Skip to main content

Koulunkäyntiavustaja, Kuusikon koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Kuusikon koulu

Hovitie 11 01380 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.08.2021 - 


Tule koulunkäyntiavustajaksi Kuusikon kouluun!

Kuusikon koulu on rauhallisella pientaloalueella Tikkurilan läheisyydessä  sijaitseva noin 320 oppilaan alakoulu, jossa toimivat vuosiluokat 1 - 6.  Koulussa toimivat myös Vantaan Montessori-opetuksen luokat ja tulevana lukuvuotena koululla aloittaa alueellinen valmistavan opetuksen ryhmä. Kuusikon koulussa työskentelee noin 20 opettajaa sekä avustavaa henkilöstöä.

Koulussamme on positiivinen henki, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri. Koulua on kehitetty yhteisöllistä toimintakulttuuria rakentaen, joustavin opetusjärjestelyin  ja työparityöskentelyä kehittäen. Tavoitteena on antaa laadukasta ja monipuolista perusopetusta kaikille koulun oppilaille. Koulu on viihtyisä ja luokkatilat sekä piha-alue on vasta remontoitu. Sijaintimme on mitä mainioin hyvien kulkuyhteyksien varrella, samalla retkeilyn ja ympäristökasvatuksen hyvin mahdollistaen. 

Koulunkäyntiavustajana tehtäväsi on tukea oppilaidemme kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä opettajien kanssa. Koulupäivien aikana tapahtuvan avustamisen lisäksi toimit iltapäiväkerhossa kerhonohjaajien tukena. Koulun loma-aikoina työskentelet kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoiminnassa. 

Koulunkäyntiavustajana tehtävänäsi on myös tarvittaessa huolehtia oppilaidemme lääkehoidosta koulupäivän aikana. 

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.  Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.
 

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista, lasta kunnioittavaa ja hänen hyvinvoinnistaan kiinnostunutta lähestymistapaa.

Luemme eduksi: aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja lasten diabetes-hoidon osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori

Kekäle Riitta

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
 [email protected], josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulunkäyntiavustaja, Kuusikon koulu

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 26.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti