Skip to main content

Koulunkäyntiavustaja, Pähkinärinteen koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Pähkinärinteen koulu

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.08.2021 - 


Hei, oletko etsimämme koulunkäyntiavustaja Pähkinärinteen kouluun?

Koulunkäyntiavustaja on osa koulumme moniammatillista tiimiä. Avustajana tuet oppilaiden kasvua, kehitystä ja oppimista koulupäivän aikana sekä iltapäivätoiminnassa. Koulun loma-aikoina työskentelet kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoiminnassa ohjaajana. Tehtävänkuvaasi sisältyy oppilaiden lääkehoidosta huolehtiminen lääkehoidon suunnitelman mukaisesti.

Pähkinärinteen koulu (luokat 1-6) sijaitsee läntisellä Vantaalla, Helsingin ja Espoon rajalla Vihdintien tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Koulussamme on noin 430 oppilasta, reilut 30 opettajaa ja 4-6 koulunkäyntiavustajaa. Pähkinärinteen koulussa  on kehittämismyönteinen ja kotoisa ilmapiiri. Toimimme jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti. Yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat osa yhteisöllistä toimintakulttuuriamme. Tutustu kouluumme lisää tästä.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Lue lisää ja tutustu Vantaan perusopetukseen tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori

Kärkkäinen Tiina

0400-263151

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulunkäyntiavustaja, Pähkinärinteen koulu

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 28.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti