Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koulunkäyntiavustaja, Taavinkylän koulu

Taavinkylän koulu hakee koulunkäyntiavustajaa vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Taavinkylän koulu on alakoulu, joka sijaitsee rauhallisella alueella metsän reunassa. Turvallinen ja viihtyisä ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet lähiympäristön tutkimiseen ja liikkumiseen niin koulutyössä kuin välitunneillakin. Koulussamme pyrimme luomaan oppilaille mahdollisuuden kokea iloa oppimisestaan. Korostamme toisten huomioon ottamista ja yhteisöllisiä toimintatapoja. Oppilaita ohjataan myös ottamaan vastuuta omasta työskentelystään. Lukuvuonna 2021-2022 koulussamme opiskelee noin 340 oppilasta ja opetushenkilökuntaa on runsaat 20.

Koulunkäyntiavustajan työnkuva on monipuolinen: työpäivä voi sisältää yleisesti kaikilla luokka-asteilla ja oppitunneilla, myös esimerkiksi eri uskontojen ja elämänkatsomuksen tunneilla avustamista, pienryhmien ohjausta, välitunti- ja ruokailuvalvontaa. Työtehtävään voi kuulua myös yksittäisen oppilaan tai ryhmän avustamista esimerkiksi erilaisilla retkillä. Keskeistä on myös oppilaan tukeminen peruskoulun oppiaineiden opettelemisessa. Tämä vaatii koulunkäyntiavustajalta riittävää oppiainekohtaista aineenhallintaa.

Koulunkäyntiavustajan työparina toimii luokanopettaja, aineenopettaja tai erityisopettaja. Yhteistyö ja kommunikaatio opettajan ja koulunkäyntiavustajan välillä on tärkeää. Ajoittain koulunkäyntiavustaja toimii opettajan työparina ja toisinaan ohjeiden mukaisesti opetustilannetta tukevien tehtävien parissa. Vastuu opetustyöstä ja kurinpidosta on aina opettajalla. Koulunkäyntiavustajan vastuu on läsnä olevan aikuisen vastuuta. Hän ohjaa, motivoi sekä tukee oppilaan oppimista ja kasvua.

Koulun nimi ja osoite: Taavinkylän koulu, Taavilantie 19, 02180 Espoo.
Työaika: Vähintään 21 h/viikko. Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään joustavaa ja kannustavaa työotetta oppilaan aktiivisuuden tukemiseksi ja tämän vahvuuksien tunnistamiseksi. Positiivinen lähestymistapa edesauttaa oppilaan hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Koulunkäyntiavustajan on tärkeä tunnistaa oppilaan yksilölliset tarpeet ja onnistumisen hetket

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ammatillisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Lisäksi korostamme arvostavaa vuorovaikutusta ja kohtaamista niin oppilastyössä kuin työyhteisössäkin. Osaamisessa näemme vahvuutena esimerkiksi monikulttuurillisen osaamisen, toiminnanohjauksen tukemisen, haastavien oppilaiden kohtaamisen ja yhteissuunnittelun muiden työntekijöiden kanssa. Lisäksi avustajatehtävissä arvostamme diabeteshoidon tuntemusta, halua kehittyä siinä ja osallistua siihen.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa:
2.8.2021 alkaen rehtori Antti Ylä-Rautio, p. 050-5184330
2.8.2021 alkaen apulaisrehtori Marja Nieminen, p. 050-4100868
Työpaikan osoite: Taavilantie 19, 02180 ESPOO
Palkkaus: 1150,96 €/kk (21h/vko).
Työ alkaa: 16.8.2021
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1590-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulunkäyntiavustaja, Taavinkylän koulu

Espoo
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 28.07.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti