Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koulunkäyntiavustajan sijaisuus, kotoutumiskoulutukseen Kajaaniin

Etsimme nyt koulunkäyntiavustajaa sijaisuuteen Kajaanin kotoutumiskoulutuksen tiimiimme.
Työ alkaa mahdollisimman pian.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Koulunkäyntiavustajana avustat opettajaa opetuksessa, opetusjärjestelyissä sekä muissa tukipalveluissa. Työtehtäviin kuuluvat mm. työpaikkavierailuihin osallistuminen opiskelijapienryhmien kanssa, työ- ja koulutuspaikkojen etsinnässä avustaminen ja pienryhmätyöskentelyn ohjaaminen.
Tukenasi on vah

”Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa”, kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Edellytämme sinulta

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito (esim. arabia, venäjä) katsotaan eduksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajille suunnatusta koulutuksesta tai ohjauksesta. Toivomme, että sinulla on ratkaisukeskeinen elämänasenne ja nautit ihmisten auttamisesta. Koulutuksissamme painotamme toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta.

Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla joustava ja monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työn ja työelämän osaajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista.Työterveyshuoltomme on Terveystalossa ja käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi. Kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin valmentajamme Pekka Rantanen kuvailee työtä meillä:

”Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi.”

Kiinnostuitko?

jätäthän hakemuksesi ensi tilassa järjestelmäämme osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Valkfors numerosta 04578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi

Lisätietoja

Susanna Valkfors
HR-asiantuntija
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@springhouse.fi

Koulunkäyntiavustajan sijaisuus, kotoutumiskoulutukseen Kajaaniin

Kainuu
Muu koulutustaso

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja