Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koulupsykologi

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Vantaan kaupunki, Kasvatuksen ja oppimisen toimiala, Opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5 (C-porras), 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei Sinä, ehkä juuri valmistunut psykologin alku tai urallasi jo pidemmälle edennyt konkarikollega! Oletko kiinnostunut työskentelystä peruskouluikäisten lasten ja nuorten sekä erilaisten ihmisten kanssa koulumaailman eläväisessä ja mielenkiintoisessa ympäristössä? Olet muuntautumiskykyinen, innostut itsesi ja työsi kehittämisestä ja arvostat omia vahvuuksiasi pitäen huolta myös sopivasta työn rajaamisesta ja omasta työhyvinvoinnista. Jos koet kuvauksen sopivan sinuun, haluaisimme sinut mukaan osaavaan, rentoon ja iloiseen joukkoomme!  

Haemme nyt Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu Lehtikuusen yhtenäiskoululle, joka sijaitsee Hakunilassa erinomaisten liikunta- ja luontoalueiden läheisyydessä. Lehtikuusen koulussa opiskelee paljon eri kieli- ja kulttuuriryhmien oppilaita ja koulu onkin tunnelmaltaan iloinen, aktiivinen ja kansainvälinen. Koulussa ollaan mukana monessa oppilaan tasa-arvoista kouluarkea ja tulevaisuutta rakentavassa hankkeessa ja sen vahvuuksia on kielitietoisuus ja laadukas oppilaita osallistava perusopetus. Koulussa tehdään töitä rennosti, mutta tosissaan oppilaan kokonaisvaltaisen kouluhyvinvoinnin puolesta panostaen myös henkilöstön hyvinvointiin, mikä näkyy positiivisena ja innostuneena työyhteisönä sekä kotoisana koulun ilmapiirinä. Työpaikasta kertonee paljon se, että nyt haettavassa tehtävässä viihdyttiin yli vuosikymmenen ajan! 

Koulupsykologina olet psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija koulussa. Teet sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä ja toimit koulujesi moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä neuropsykologisen konsultaation. 

Vantaalla kaikki psykologi- ja kuraattoripalvelut varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle sijoittuvat yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Yhteisen opiskeluhuollon yksikön ansiosta voimme kehittää palveluita kokonaisuutena ja jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja tehdä moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Vantaan psykologiporukassa on positiivinen ja kannustava henki. Meillä on iso porukka, jossa on laajasti osaamista, joten saat tukea kollegoilta asiaan kuin asiaan. Vantaalla opiskeluhuollon prosesseja on kehitetty pitkään ja moni asia toimii kuin rasvattu. Tervetuloa joukkoomme!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laillistettu psykologi

Luemme eduksi: 

  • Kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä
  • Koulumaailman tuntemuksen 
  • Kiinnostuneisuuden työskentelystä eri kieli- ja kulttuuriryhmien parissa
  • Hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisen ja vastuullisen työotteen sekä kyvyn moniammatilliseen yhteistyöhön

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3529,23
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 37 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Rantala Nina

040 5585031

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin virka-aikana (klo 8-16). Muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan tai laittaa sähköpostia.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Koulupsykologi

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti