Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koulutuspäällikkö

Oletko kiinnostunut ammatillisen oppilaitoksen johtamistyöstä? Haluatko olla mukana edistämässä kaupunkistrategisten tavoitteiden toteutumista? Jos vastasit myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme Stadin ammatti- ja aikuisopistoon koulutuspäällikköä (virka, kokonaistyöaika) vakinaiseen palvelussuhteeseen kampukselle 2.

Stadin ammatti- ja aikuisopistossa on viisi kampusta ja jokaisessa toimii lähiesihenkilötiimi, johon koulutuspäällikkö kuuluu. Koulutuspäällikkönä vastaat osaltasi strategisten tavoitteiden jalkauttamisesta ja toteutumisesta. Yhdessä rehtorin ja muiden koulutuspäälliköiden kanssa johdat kampuksen pedagogista toimintaa, vastaat oppimisympäristö- ja turvallisuusasioista sekä osallistut talousjohtamiseen. Osallistut myös henkilöstöjohtamiseen ja toimit oman yksikkösi lähiesihenkilönä. Koulutuspäällikkönä sinulla on aktiivinen rooli työelämä- ja sidosryhmäyhteistyössä.

Tehtävä sijoittuu Ilkantien toimipaikkaan Etelä-Haagaan. Ilkantiellä järjestämme autoalan ammatillista perustutkintokoulutusta, Valma-koulutusta ja perusopetuksen lisäopetusta (vuonna 2022 TUVA-koulutus).

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa. Pääset osaksi osaavaa ja innostavaa työyhteisöä, jossa saat työhösi kollegoiden ja johdon tuen. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme muutosketteryyttä, paineensietokykyä ja taitoa toimia luovasti muuttuvissa tilanteissa.

Tule mukaan mahtavaan joukkoomme valmentamaan tulevaisuuden tekijöitä!

Kelpoisuusehdot:
Koulutuspäälliköltä edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksessa 986/1998 (muutettu 1150/2017) opettajalta vaadittava kelpoisuus ja soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkaan, mikäli tulee valituksi.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisäksi tehtävässä edellytetään johtamiskokemusta ja ammatillisen koulutuksen tuntemusta.

Luemme eduksi vahvan pedagogisen osaamisen ja kokemuksen valmentavasta johtamisesta. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen asiantuntijatiimin toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja johtamisesta sekä ymmärryksen itseohjautuvan organisaation toiminnan periaatteista ja kyvyn soveltaa niitä omassa työssä.

Kutsumme osan hakijoista videohaastatteluun viikolla 45. Videohaastatteluun osallistuneista kutsumme osan haastatteluun alustavan suunnitelman mukaan viikolla 46.

Yhteystiedot: rehtori Hanna Laurila
09 310 86141
hanna.laurila@hel.fi
Työpaikan osoite: Ilkantie 3, 00400 HELSINKI
Palkkaus: OVTES osio C
Työ alkaa: 1.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.11.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KASKO-03-326-21
Ilmoitus jätetty: 19.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11014513

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Koulutuspäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus